Besparen op parkeren

Besparen op parkerenParkeren-RomijnDesign-IJsselstein

Ga je op vakantie en wil je graag zo goedkoop mogelijk parkeren in de buurt van het vliegveld? Dan kan dat natuurlijk. Zoals altijd geldt ook voor het parkeren, vergelijken is besparen. Zo kun je bijvoorbeeld goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport of bij Schiphol Airport.
Daarover hieronder meer.

 

Parkeren Eindhoven Airport

Eindhoven is in toenemende mate een belangrijke luchthaven geworden voor Nederland. Bij Eindhoven Airport heb je een aantal mogelijkheden om je auto te parkeren, namelijk dichtbij de passagiersterminal P1, P3, P4, P5 of P8. Je kunt voor kort parkeren het beste parkeren bij P1, maar wil je wat langer parkeren dan parkeer je bij P3, P4, P5 of P8. Je kunt online reserveren en juist daar zit hem de truc. Vergelijk daarbij altijd welk moment en welke parkeerplek het meest voordelige is voor jouw trip.
Bekijk ook vooral de omliggende parkeermogelijkheden, want wie weet ligt juist dáár de meest voordelige optie.

werkkostenregeling2015-parkeren-werkplekParkeren Schiphol Airport

Schiphol is natuurlijk wereldwijd bekend en berucht. Of je nu op vakantie gaat, iemand komt brengen of halen of een zakelijke afspraak hebt op Schiphol. Parkeren is daarbij een dingetje. Via internet kun je talloze plekken ontdekken waar je kunt parkeren op of nabij Schiphol.
Ben je er maar even? Dan is parkeren op de luchthaven wellicht de meest praktische oplossing, maar ga je op reis, dan kan kort parkeren of lang parkeren je uitkomst bieden.

Wil je korter dan twee dagen parkeren op Schiphol dan kun je met Schiphol Terminal Parking vanaf 32,50 per dag parkeren. Je staat dan op loopafstand van de vertrek- én aankomsthallen.

Wil je langer dan twee dagen parkeren op de luchthaven dan kun je met diezelfde dienst op vijf minuten rijden met de shuttle service langdurig parkeren. Wat daarvan de kosten zijn hangt af van de periode waarin je wilt parkeren en voor hoe lang je er staat. Vergelijk daarbij alle opties voor de beste deal! Vergelijken is namelijk dé manier om zoveel mogelijk te besparen op je parkeerkosten op de luchthavens.