Top vakantie bestemmingen van Noord-Amerika

Bij Noord-Amerika wordt vaak gedacht dat hier Amerika mee bedoeld wordt, maar het gaat hierbij om het continent. Dit continent bestaat uit twee gigantische landen: de Verenigde Staten en Canada. Enorme landen waar een hoop te beleven valt. Zo kun je er chillen aan de stranden van Californië, maar je kunt er ook voor winterse vakanties in Alaska of West-Canada terecht. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze landen je een hoop moois te bieden hebben. Je vindt het allemaal via deze site. Hier kun je alle bestemmingen vergelijken, zodat je de beste prijs vindt. Wat zijn de hoogtepunten van Noord-Amerika?

Californië

Californië is een grote staat binnen Amerika. Wanneer deze staat onafhankelijk zou worden van dit land, zou het in één klap de 5de grootste economie van de wereld zijn. Om maar even aan te geven hoe goed het met deze staat op dit moment gaat. Californië heeft een aantal toeristische trekpleisters. Ten eerste is er Hollywood, waar alle filmsterren leven. Hier kun je, aan de hand van een gids, diverse routes afleggen. Je leert deze stad van een hele andere kant kennen. Maar je kunt ook chillen op de stranden van Los Angeles. Of misschien wil je eens de Golden Gate Bridge in San Francisco bezoeken? Het kan allemaal in deze staat!

New York

De ultieme stad op aarde. New York is waar je aan denkt wanneer iemand je vraagt een grote stad op te noemen. Het is de stad waaraan je denkt als iemand vraagt welke stad de mooiste skyline heeft. Deze bizar grote stad heeft alles wat je zoekt. Zo zijn er toeristische trekpleisters zoals het Vrijheidsbeeld, het attractiepark op Coney Island of een wandeling door Central Park. Daarnaast is het mogelijk om één van de musicals op Broadway te bekijken. Wandelen over Times Square, omgeven door reclames op enorme schermen. Of wil je uitkijken over de stad? Dan bezoek je één van de wolkenkrabbers, bijvoorbeeld het Empire State Building.

Toronto

Soms wordt Toronto wel eens het ‘New York van Canada’ genoemd, maar daar doe je deze mooie stad te kort mee. Want van zichzelf is dit één van de mooiste steden ter wereld. Hier vind je alles om een hele leuke tijd te hebben. Heerlijke restaurants, indrukwekkende theaters, adembenemende gebouwen en vele winkels voor een dagje shoppen. Ook vind je hier de CN Tower, het hoogste vrijstaande gebouw van het westelijk halfrond. Een uur buiten deze stad vind je de Niagara Falls, de meest indrukwekkende watervallen op aarde.

Banff

Wil je een onvergetelijke vakantie vol natuur beleven? Dan is Banff de bestemming voor jou. In en rondom Banff vind je diverse nationale parken zoals bijvoorbeeld het Banff National Park. De landschappen zijn uiterst pittoresk dankzij de enorme bergen die dit gebied omgeven. Lake Louise is perfect voor een vaartochtje op een boot. En heb je altijd al het Noorderlicht willen zien? Dat kan hier! Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke vakantie. Vind eenvoudig en snel jouw ideale vakantie via deze site.