De Beste Vakantie Deals

Op vakantie gaan is altijd leuk. Even lekker weg kunnen gaan naar een zonnig oord of juist lekker gaan wintersporten, even lekker ontspannen of weer veel nieuwe dingen ontdekken. Voor iedereen is de ideale vakantie anders en daarom zijn er veel verschillende vakanties. Om een beetje een overzicht te hebben van welke vakantie het beste bij jou en je situatie past is hier een overzicht van de verschillende soorten vakanties.

All inclusive

Vakantie is een tijd dat je even nergens aan hoeft te denken. Geen zorgen over of je wel op tijd bent voor het eten en vanaf wanneer je naar de bar toe kunt gaan. Bij een all inclusive ben je voorzien van alle gemakken die een vakantie met zich mee kunnen brengen. Ontbijt, lunch en diner zijn verzorgd en in sommige hotels heb je ook nog meer extra voordelen, waardoor je niet eens je hotel uit hoeft om een mooie tijd te hebben.

Last minute

Ben je nu direct toe aan vakantie en kun je echt niet meer wachten om na het boeken te kunnen vertrekken? Dan zijn last minutes iets voor jou. Profiteer van hoge kortingen van vakanties en ga de volgende week al de lucht in, op weg naar jouw paradijs.

Vroegboekkorting

Houd je meer van zekerheid en weet je al wanneer je op vakantie kunt? Waarom zou je dan wachten met het boeken van je vakantie als je ook nu al alles kunt reserveren. Al maanden van tevoren weten dat je in de zomer kunt genieten van jouw ideale vakantie voelt geweldig. Helemaal als je hierdoor minder voor je vlucht en hotel hoeft te betalen. Meteen wanneer je weet welke dagen je je vakantie op kunt kun je al verzekerd zijn van een vakantie die perfect past bij waar je naar op zoek bent.

Dagdeals

Met een dagdeal kun je van de ene op de andere dag een goede deal scoren om een leuke vakantie te boeken. Deze dagdeals zijn tijdelijk en bieden unieke voordelen, met name hoge kortingen maar ook extra services. Als je op tijd bent kun je jezelf verwennen met een aanbieding waar je nog lang van zult kunnen genieten en napraten.

Verrassingsreis

Ben je toe aan een vakantie, maar heb je nog geen idee waar je naartoe wilt? Of laat je je graag door anderen inspireren om nieuwe steden, landen en gebieden te ontdekken op een unieke manier? Dan zijn verrassingsreizen echt iets voor jou. Met een verrassingsreis geef je alleen aan wanneer en hoe lang je op vakantie wilt en het reisbureau regelt de rest. Geef alle zorgen uit handen zodat jij je alleen nog maar druk hoeft te maken over wat je meeneemt in je koffer.

Groepsreizen

Geluk is het enige wat meer wordt als je het deelt. Daarom is het leuker om in een groep op vakantie te gaan dan alleen. Met speciale groepsreizen is het mogelijk om in een groot aantal van je vakantie te genieten. Ontmoet nieuwe mensen of ga juist met je bestaande groep op reis door een uitgebreid aanbod aan activiteiten en een unieke ervaring die je niet had kunnen beleven als je niet met zijn allen was.