Een zonvakantie in eigen land.

Een zonvakantie in eigen land.

Niets is onmogelijk en dus ook niet een zonvakantie in eigen land. Natuurlijk zijn wij in Nederland niet zo gewend aan de zon als in zuidelijker gelegen landen zoals Spanje, Italië en of Kroatië. Toch schijnt ook in Nederland regelmatig de zon en hebben we in de zomermaanden vaak lekkere temperaturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een weekend, midweek of week weg in Nederland.

Met deze temperaturen kun je natuurlijk lekker thuis blijven maar een weekendje, midweek of week weg om van van Nederland te zien is hier perfect voor. Je hebt in je leven te weinig tijd om alles van de wereld te zien dat je wilt zien. En dat geldt ook voor ons eigen land. Nederland heeft een rijke geschiedenis en veel moois om te bezoeken. Een mooie zonnige dag is hier juist ideaal voor.

Of je nu naar Friesland, Brabant, Limburg of Gelderland gaat. Er is zoveel moois te zien in Nederland en er zijn tal van schitterende Hotels en accommodaties die de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Neem bijvoorbeeld Hotels in Garderen. Een schitterend dorp in dat in de provincie Gelderland ligt en onder de gemeente Barneveld valt. Het dorp heeft momenteel 1990 inwoners en is dus echt een ons kent ons dorp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotels en leuke activiteiten rondom Garderen.

Hoewel je het niet zou denken op het eerste gezicht is er genoeg te doen in de omgeving van Garderen. ALleen de hotels zijn hier al de moeite waard. Je kunt hier heerlijke fietsen door de natuur. Wandelen en of sporten. Gebruik maken van de verschillende nabijgelegen sauna’s en natuurlijk moet je niet de bezienswaardigheden vergeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Attractiepark Julianatoren of de Apenheul, of een fietsexcursie op zoek naar de Wisent.

Voordat je alle leuke evenementen, bezienswaardigheden en attractieparken in de buurt van Garderen kunt bezoeken zul je eerst een Hotelovernachting moeten boeken. Op deze website over hotels in Garderen staat dit artikel waarin goed wordt uitgelegd waar en hoe je dit kunt doen.

Ontdek Nederland.

En dit is maar een klein voorbeeld van een zonvakantie in eigen land. Natuurlijk is de activiteit die je gaat doen geheel afhankelijk van het weer. Bij 30 graden lig je natuurlijk liever op het strand van Scheveningen of Zandvoort. Nederland kent over het algemeen in de zomer temperaturen van rond de 20 graden. En dus ideaal om erop uit te trekken en zo wat van het eigen land te ontdekken.