Costa-Rica

Costa Rica
Wil jij een vakantie boeken naar een tropisch land dat erg veelzijdig is? Dan raden wij je aan om een vakantie te boeken naar Costa Rica. Costa Rica is een tropisch land in Latijns-Amerika dat bekend staat om de ontspannen sfeer in het land, de veelzijdigheid van het land en de vriendelijke mensen die in Costa Rica wonen. Maak een rondreis door Costa Rica en je komt in aanraking met de mooiste stranden, de meest indrukwekkende natuurgebieden en de meest bijzondere bezienswaardigheden. Pluspunt voor liefhebbers van de Latijns-Amerikaanse keuken: in Costa Rica wordt heerlijk en zeer uitgebreid gekookt.

Costa Rica: een land met prachtige natuur
Costa Rica is de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van prachtige stranden, maar dit is niet de enige natuur die je in het Latijns-Amerikaanse land kunt bewonderen. Naast prachtige stranden en azuurblauwe wateren, kom je in Costa Rica ook de mooiste natuurgebieden tegen. Deze natuurgebieden worden ook wel nationale parken genoemd en zijn stuk voor stuk te bezoeken.

Bezoek je een nationaal park in Costa Rica, dan kom je in aanraking met de mooiste planten, bomen en bloemen en bijzondere beesten die je in Nederland niet buiten de dierentuin ziet. Het land is bovendien een ideale vakantiebestemming voor vogelspotters, want met honderden bijzondere vogelsoorten is er genoeg te spotten in Costa Rica.

Een vakantiebestemming voor sportievelingen en mensen die willen relaxen
Omdat Costa Rica zo veelzijdig is, is het land de ideale vakantiebestemming voor verschillende doelgroepen. Het land is echt een aanrader als je een sportieve vakantie wil organiseren, maar ook als je lekker een paar dagen wil luieren op het strand. Sportievelingen organiseren wandeltochten, fietstochten en surflessen tijdens hun vakantie in Costa Rica, terwijl de luilakken op de prachtige stranden in Costa Rica neerstrijken om heerlijk te relaxen. Er is voor ieder wat wils, wat Costa Rica tot een zeer toegankelijke vakantiebestemming maakt.