Curaçao

Online zonvakanties Curaçao
Vakantie eiland Curacao vergelijken en boekenAls je op vakantie gaat en iets wilt beleven, dan is Curaçao onder de zonvakanties erg geschikt. Een vakantie naar Curaçao vergelijken en boeken kan dan ook niet voor niets via onze vergelijker. Op dit eiland kunnen veel trekjes uit eigen land teruggevonden worden, waaronder ook de gebouwen die bijvoorbeeld terug te vinden zijn in WIllemstad. Tijdens een zonvakantie Curaçao kan je genieten van de vele stranden, de gastvrijheid en uiteraard het heerlijke klimaat niet te vergeten. Op dit eiland is genoeg te doen en ook te zien. Met een wisselend landschap, de witte stranden en prachtige baaien zal ook jouw foto op vakantie er hier goed uit komen te zien.

Ligging en klimaat
Curaçao is te vinden in de Caribische zee. Het eiland is 63 kilometer lang en heeft een breedte van 11 kilometer. Onder de benedenwindse Eilanden is Curaçao, dan ook het grootste eiland in die regio. De gemiddelde temperatuur is jaarlijks zo’n 27,5 graden Celsius. Het regenseizoen is vooral in de maanden oktober, november en december, waarbij hevige buien vaak voor zullen komen. Er is niet heel veel groen op het eiland te vinden, omdat het doorgaans op de eerdere genoemde maanden na, vrijwel geen regen valt. Cactussen en palmbomen kunnen goed tegen deze droogte en zijn er dus wel te vinden.

Wat kan je doen in Curaçao
Voor mensen die houden van een sportieve vakantie, waarbij mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld te duiken en snorkelen is Curaçao bij uitstek geschikt. Daarnaast zijn er ook tal van golfbanen, kan je het land in op een mountainbike, maar kan je ook een jeep huren om het eiland te verkennen of een Quad Tour op Curacao. Willemstad is een bezoekje waard, maar ook als je liever lekker vakantie wilt houden op het strand of aan het zwembad is dat natuurlijk ook mogelijk. Kijk in onze vergelijker en kijk of jij een vakantie naar Curaçao boeken wilt en vindt direct de goedkoopste prijs. Een goedkope vakantie naar Curaçao, altijd binnen handbereik.