Portugal

PortugalMooie dorpjes, goud gele stranden en indrukwekkende rotsen vindt je bij zonvakanties in Portugal. Het vaste land in het zuiden van Europa biedt oneindig veel mogelijkheden voor elke toerist. Of je nu graag ontspant op het strand of juist kennis wil maken met de Portugese mensen en hun cultuur. Portugal heeft je alles te bieden wat je in een vakantie zoekt en kan je nog vol verassingen doen staan.

Aan de zuidkust tegen de Atlantische Oceaan vindt je de Algarve. Deze kuststrook is bekend om de stranden die afgewisseld worden door een enorm rotsachtig landschap. Naast de standen zijn hier ook verschillende baaien en kleine vissers dorpjes te vinden die het bezoek echt de moeite waard zijn. De Algarve is dan ook niet voor niets één van de meeste bezochte vakantie gebieden voor een goedkope zonvakantie Portugal. Ook het binnenland mag natuurlijk niet vergeten worden. Met grote stukken onaangetaste natuur, oude dorpjes en de vriendelijke mensen zal je jezelf hier direct thuis voelen. Proef ook eens tijden het bezoek aan één van de terrasjes in de oude dorpjes vers gevangen vis en een wijn uit eigen gebied. Dit alles is mogelijk met een geweldig uitzicht recht over zee.

Aan de westzijde van het Portugese land ter hoogte van Lissabon vindt je de Costa de Lisboa. Dit is een veel bezochte bestemming met een veelzijdige omgeving. Naast de stranden is een bezoek aan de hoofdstad meer dan de moeite waard. Met een mooi licht in het voorjaar en een warme zomer kan je hier in de zeven heuvels een onvergetelijke ervaring beleven. Een rijke historie met een combinatie van verschillende culturen, winkels en restaurant is er voor toeristen van alles te beleven in het kloppende hart van het zonnige Portugal.

Ongeveer 800 kilometer van de kust van Afrika vindt je verder nog het bijzondere vakantie eiland Madeira. Naast de Portugese cultuur en sfeer vindt je hier een prachtige natuurlijke omgeving. Op het Eiland is een zeer mild klimaat waardoor het altijd lente is en de temperaturen altijd perfect zijn om een vakantie in te vieren. Op het eiland zijn kilometers lange wandel paden te vinden die je langs de mooie heuvels en bloemen het eiland laten verkennen. Op het eiland zijn geen zandstranden, maar aan de rotskust heb je hier toch de mogelijkheid om lekker van de zon te genieten.

Zonvakanties Portugal: in de zomer kan dit land een perfecte vakantie leveren aan iedereen. Of je nu alleen gaat, met vrienden, kennissen of je hele familie. Dit land heeft de ideale combinatie van zon, zee en strand met een goede sfeer van mensen en dorpjes.