Spanje

SpanjeEén van de meest bezochte vakantielanden onder de Nederlanders is Spanje, dat een hele logische keuze is. Spanje is heel erg veelzijdig zodat iedereen er de vakantie vindt die bij zich past. Zo kan je jouw vakantie boeken aan de Costa’s met de prachtige eilanden als Mallorca en de Canarische Eilanden. Maar ook is het mogelijk om je vakantie te houden in de Spaanse cultuur en historie en daarbij genieten van verschillende stadsuitjes, tapas, actieve excursies, geweldig mooie natuurgebieden en dat natuurlijk allemaal in een luxe hotel. En daarnaast is Spanje helemaal niet zo ver weg, vanaf Schiphol is het 2,5 uur vliegen voordat jij in Spanje bent gearriveerd.

De Casta’s
De Costa del Sol heeft prachtige dorpjes, grote badplaatsen zoals Marbella en Torremolinos met veel bezochte boulevards en ontzettend veel uitgaansmogelijkheden. Daarnaast heb je ook de Costa Brava, hier zal je een ruige kustlijn vinden met grote badplaatsen en ook weer een groot uitgaansleven in de steden Salou, Lloret de Mar en Blanes. Wanneer je daar bent is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te gaan nemen in Barcelona. Ook is er de Costa Blanca met prachtige uitgestrekte zandstranden en verschillende natuurgebieden. Er zijn ook vele golfmogelijkheden en geweldige attractieparken waar je jezelf dagen mee kunt vermaken!

Spaanse Eilanden
De meest bekende en meest bezochte Spaanse eilanden zijn Tenerife, Lanzarote, Ibiza, Mallorca, Menorca en het bekendste eiland Gran Canaria. Gran Canaria heeft prachtige zandstranden en veel uitgaanmogelijkheden, een zonnige vakantie vind je op Tenerife en ben je op zoek naar een vulkanisch gebied dan is het een aanrader om je vakantie te boeken op Lanzarote, waar je tegelijkertijd ook mooie stranden zal vinden waar je kunt genieten van het prachtige weer. Ibiza is ook erg populair, dit door de schitterende natuur en de trendy clubs op het eiland. Ook zijn er enorm mooie stranden en een warm klimaat, een prima verblijf voor jong en oud. Ben je een zonaanbidder dan is het aan te raden om je vakantie te boeken in Menorca, ook gezinnen met kleine kinderen doen er verstandig aan hun vakantie hier te boeken, dit vanwege de korte reistijd.